KJR Copenhagen er en fin lille tøjbutik i København, indrammet af de store bøgetræer på den skønne Dag Hammarskjölds alle på Østerbro. 

Placeret på Lille Triangel omgivet af fine butikker og caféliv, samt med udsigt til Søerne, er vi et oplagt besøg på din tur på Østerbro. 

KJR Copenhagen er en multibrand butik med et væld af skønne mærker fra DK, Frankrig, Spanien, UK og Scotland.  

Vi bruger rigtigt meget tid og energi på at udvælge de helt rigtige mærker, og har et dejligt mix af store etablerede mærker som mange kender, og nye mærker som du måske møder første gang du besøger os.  

Vi elsker at finde nye mærker, og har især stor fokus på design, kvalitet, pasform, og en masse andre vigtige ting som en bæredygtig tilgang til produktion, emballage & arbejdsforhold. 

Vi har et super dejligt forhold til vores leverandører, og holder meget af den gode relation.  

Det er vigtigt at vi mærker en passion og en stadig udvikling hos de mærker vi arbejder med, som vi kan se og føle i de produkter som ender på vores hylder.  

Når vi udvælger fra alle de fine kollektioner er det med 100% fokus, så vi får det perfekte mix at alt det gode fra vores skønne mærker.  

Vi elsker den gode relation til alle vores søde kunder, og det allervigtigste for os er at du som kunde får hjælp og vejledning, god service er for os hele essensen i at drive en succesfuld butik. 

Udover den fysiske butik, kan du også handle på vores webshop.  

Vi forsøger at bringe vores butiks univers med ind i webshoppen, og vi står til rådighed hvis man har brug for hjælp til størrelse, pasform eller noget helt andet. 

Skriv til os i CHAT, vi svarer dig meget hurtigt, så du kan komme videre med dit køb.